Våren är på G...

Jag känner solen, jag känner den begynnande värmen.
Det är vår i luften och jag hör fågelsången.
Solen och ljuset gör sig påmind, jag kan föreställa mig värmen.
Våren närmar sig och jag upplever den med dig för andra gången.
För andra gången och mitt liv förändras.
Du växer, får ont och längtar.
Vi delar våren tillsammans för andra gången och jag njuter av sången.
Jag lyssnar till Eldkvarn och Plura håller sitt huvud högt.
Jag tänker tillbaka och minns farmor.
Farmor med huvudet högt in till sista stund.
Nu ser hon på mig från himmelens djupblå grund.
Våren kommer närmare och snart har halvåret blåst förbi.
Jag önskar du kunde fått se oss bli vi. Jag önskar du sett den lille.
Jag vill dela min lycka med di och jag vet att du kan se mig.
Jag vill prata med dig och jag vet att du hör mig.
Jag vet vad du skulle ha sagt, du menade att jag hade framtiden för mig.
Våren är snar här och jag saknar min farmor...

 

 


Jag är tillbaka...

Efter att ha haft ett uppehåll på, vad som känns som, några månader så är jag nu i riktigt bloggmodus. Jag bara vill skriva och kan liksom inte sluta. Har bara ett problem, jag vet ju inte vad jag ska skriva om...men det är väl bara börja. Mitt hår är för långt, tiden går inte fort nog, det är fortfarande väldigt långt kvar till juni, maj är närmare, men vad spelar det för roll? Jag är för skäggig, jag känner mig tjock och behöver träna, jag känner mig nykter igen och det är lika bäst för det är skönast att sova då. Det är smutsigt på golvet så vi måste städa, vi måste göra klart med alla hyllor och allt vad vi köpt på Ikea. Jag måste klippa mig, vart är Pontus när jag behöver honom, han klipper ju som jag vill ha det och det är bra. Jag är rastlös och kan inte ligga still, det måste hända något nu. Rödvin är gott och det gör gott, speciellt tillsammans med hasselbackspotatis och schnitzel. Tack älskling för maten.
Bloggmodus it is, men snart måste jag sova. Vill sova nu, men vet inte hur. Vill ha min vila.
Barnmorskan imorgon, det ska bli intressant, vill höra hjärtslagen från våran älskade bebis. Hur kan man förresten sakna och älska någon, jag tänkte först skriva något, som man aldrig har träffat och faktiskt bara sett på ett ganska dåligt fotografi... Förklara det du som vet.


Tiger Woods är min idol...

Halvligger i soffan med ett glas rödvin i handen och försöker kliva runt banan på åtminstone par, men det verkar skita sig. Puttade just med pull och 108%, fan vad fel det blev. Putten borde varit rak och 80% inte 108... Nästa putt blev ju för fan för kort... Jag blir tokig!! Lika bra att lägga ner och öppna en flaska till, om jag ändå varit ledig imorgon... Är vinsugen så det heter duga. Vill suga i mig några glas till. Nästa helg då jävlar.
Jag och Daniel hade lite funderingar ikväll, är det inte jävligt typiskt kvinnligt att klaga för att man till exempel bara fått en toffifee och då måla upp en bild som ska få andra att tycka synd om dom? Håll med mig om att det är typiskt kvinnligt...
Det är alltså måndag, det är måndag...känns ju inte som att jag haft någon helg, är fortfarande lika trött och sliten som jag var i fredags när jag gick och lade mig, så jävla surt. Blir livet lättare om man festar mer? Jag levde ett enkelt liv förut, då festade jag mycket, nu är det inte fullt så enkelt. Det är så jävla mycket att tänka på. Blir livet lättare om man bara inte bryr sig om allt materiellt? Nä så fan heller, jag vill äga, äga och äga. Allt som går att äga är bra att äga. Allt man kan tjäna pengar på ska man tjäna pengar på. Jag vill ha cashen...
Daniel är hemskjutsad och jag sitter här i min ensamhet... Fan nu är batteriet snart slut så jag lägger ner...
God natt
Imorgon blir det kneget kneg


God morgon lördag :)

Vaknat och ätit en halv baguette med godaste fyllningen någonsin :) smörgåspickles is the shit...och så lite basturökt skinka, ost, paprika och gurka det gör baguetten så jävla god :)
Ja idag är det ju lördag, vi får väl se vad den här dagen ger :) får väl bli lite skidåkning antar jag. Undrar om det är spårat på elljusspåret än? Det måste jag ta reda på tror jag. Får väl sticka dit och kolla antar jag. Det borde i alla fall vara tillräckligt med snö nu för att kunna spåra.
Nä nu är det ju skidåkning på tv så jag lägger ner skrivandet för en stund :)


Wordfeud framför brasan :)

Brasvärmen steker mina fötter och snart börjar det bli dags att flytta några decimeter bakåt. Yllesockorna har börjat fräsa och det är riktigt varmt, men ack så skönt det är här framför den sprakande elden. Jag sitter här och går tuffa matcher på wordfeud medan Louise är på musikal i London, livet är aningens orättvist :( Nä jag ska inte vara bitter, hon är värd det. Hon är värd allt det bästa och jag vill ge henne det. Nu drar skavlan igång med sina intervjuer. Jag sitter i en fåtölj och pyser, jag är så jävla mätt efter mat och chips. Det måste tränas bort i helgen. Ska bli kul att åka lite skidor på nysnön som fallit under dagen.
Ska bli intressant att gå hem sen. Det är ju så jävla kallt att man fryser arslet av sig på två sekunder.
Nej nu pallar jag inte skriva mer, kanske blir mer senare.
På återhörande


RSS 2.0