Inspirerad

Och där infann sig någon form av inspiration. Den dyker Idre upp när jag sätter mig i lunchrummet på jobbet. Det måste vara den fina utsikten :) järnvägsbron, vattnet och tantolunden. Det är en underbart vacker syn och På kajen nedanför rusar människor förbi och stressar mellan jobb och lunch. Sluta stressa!!
Vattnen stressar i alla fall inte. Det är nästintill spegelblankt och då och då träffas ytan utav en virvlande snöflinga så lätt att den nästan vänder och far uppåt igen.
Det var längesen som ett tåg passerade på bron, eller har jag missat det? Nej, det tror jag inte. Det kanske är något stopp någonstans, eller så har jag missat det?


God morgon fredag :)

Äntligen fredag :) den här dagen börjar bra och jag är pigg. Har varit döende trött hela veckan, men nu när helgen börjar närma sig så är jag pigg som en mört. Härlig känsla, men den går säkert över :) haha
Nu har jag ett demoprojekt på gång på jobbet. Jag ska sälja en tjänst som ingen idag vet att dom behöver. Min förhoppning är att det ska gå riktigt bra.
Jag sitter bredvid Louise i bilen och vi har precis åkt ut på motorvägen och det är kölöst, varför kan det aldrig vara det när jag kör? Jag kommer väl vara på kontoret vid typ 07:15 eller något. Måste ju åka lite tidigare från jobbet ikväll så att jag hinner till kvällens derby. Det är upplandsderby i handbollsallsvenskan ikväll, Rimbo-Skånela.
Fan vad mörkt det är ute, jag vill ha vår och mjukt grönt gräs mellan tårna. Bara kunna ta med sig något gott att äta och dricka och sen vandra ut på äventyr och hitta en vacker äng. Där lägger man ut sin filt och dukar upp med mat, frukt och bröd och en flaska vin eller två. Sen bara ligga där på ängen och ta in våren och hålla om min älskades vackra kropp.
Om drygt ett år så får det bli picknick med barn och allt, jag vet hur kul det var med utflykter både på sommaren och vintern. Grilla korv i skogen på vintern var underbart, det måste vi göra om några år :)
Nej nu orkar jag inte skriva mer. Är jobbigt att skriva i bilen.


På väg till jobbet

Nu är jag på väg till jobbet och jag får skjuts av världens lyckligaste födelsedagsbarn, grattis älskling. Det blev inte många timmars sömn inatt. Jag var jättetrött, men eftersom att jaag hade suttit på kurs hela dagen så var jag bara trött i huvudet och inte i kroppen. I morse vaknade jag 05:00 och klev upp för att fixa lite varm choklad åt Louise, det var hennes önskemål för morgonen. Nu passerade vi danderyds sjukhus, dit ska vi ju snart eller om drygt 4 månader. Jag längtar något så otroligt mycket, men lite nervöst är det ju såklart.
Nej nu orkar jag inte skriva mer, måste lyssna på rix morgonzoo annars kanske jag missar något :p

Ha en bra dag allihop och åter en gång, grattis älskling ska göra allt för att din födelsedag ska bli bäst :)


Idag så gör vi ett nytt försök :)

Det var ett tag sen jag skrev här nu, men jag har helt enkelt inte alls haft någon lust att skriva. Nu ligger jag i sängen och ska väl snart gå upp och förbereda för lite samtal för att skapa lite kontakt med några utav min chefs gamla kontakter, ska bli intressant. Jag ska sitta och ringa dem på vägen ner till Kalmar där jag ska hämta min bil som har blivit lagad :) ska bli så kul att få köra den igen. Jag hoppas verkligen att den ser ut precis som nu igen. Skulle ju vara tråkigt om man kan märka att den är krockad, men dem är antagligen jätteduktiga där på verkstaden.
När jag har hämtat bilen så fortsätter jag till Torhamn och blir kvar där tills på söndag :) ska bli jättehärligt att vara där själv lite, det är så fruktansvärt avkopplande att vara där helt solo. Självklart skulle det vara kul om Louise följde med, men hon ska spela pingis i helgen så hon kunde helt enkelt inte åka med. Lycka till älskling :)
Nu kan man känna sparkar jätteofta, bebis rör sig jättemycket. Det känns till och med mycket från utsidan. Jag längtar verkligen efter att bli pappa. Jag vill ha juni nu!!
Nu går jag upp.

God morgon på er


JVM-Guld!! :)

Då har man vaknat efter att ha upplevt en riktig rysare i natt, tur att man inte var vaken i onödan. Det är så sjukt starkt att avgöra på det sättet som Sverige gör. Först så pressar man tillbaka ryssarna i två perioder och sen känns det som att ryssarna pressar Sverige i tredje, men sen i sudden så gör man på det sättet, man snor åt sig pucken och får ett friläge. Men var det verkligen nödvändigt att dra ut på det så fruktansvärt? Nej inte alls tycker jag. Efter en dån här rysare så måste man ju för fan använda lösnaglar för jag har i alla fall inte kvar några egna, dom gick nog åt under tredje perioden när snacksen tog slut. Men fy fan vad härligt det var att se pucken gå in i mål, Äntligen!!
Nu har jag som sagt vaknat, men ligger fortfarande kvar i sängen och myser med terroristen, hon är ju en helt underbar katt även om hon äter sladdar som spagetti. Det verkar vara ett fruktansvärt fint väder ute, man kanske skulle ta sig ut en sväng, cykla kanske, går det? Det får vi se. Först och främst så måste jag ha frukost.
Är det någon mer än jag som inte vet vad dom ska hitta på idag så hör av er.
Ha det gött så länge.


Färdmedel till hemresan

Godmorgon på er. Idag är det mycket praktiskt att lösa, vi måste ju ha något att åka hem i. Jag måste ringa försäkringsbolaget och sen åka in till Karlskrona för att hämta en hyrbil. Kan väl inte påstå att jag är överlycklig över att behöva åka bil hem efter det som hänt, men man har väl tyvärr inget val. Är lite nervös över vad som händer med min bil också, tycker väl inte riktigt om att en helt okänd människa är där och pillar. Jag hoppas dom gör ett bra jobb, vad gör man annars liksom? Man får väl försöka lita på att dom kan sitt jobb och anstränger sig fullt ut.
Det verkar som att det blir hemfärd imorgon, kanske skulle min kusin med också. Då är vi helt plötsligt tre som kan köra, känns bra.
Nu har Louise kunnat känna av bebisen i magen i några dagar och igår kunde äntligen jag känna hur den sparkade. Det var en helt fantastisk känsla. Den sparkade och sprattlade runt jättemycket igår, om man håller handen på magen så liksom känner man hur fostervattnet bubblar när bebis rör sig och ibland så känner man hur den sparkar till mot handen. Det är jättehäftigt :)
Nu ska jag ta och kliva upp.
God morgon åter igen.


RSS 2.0